Werken-bij website

Laat zien wie jij bent en hoe gaaf het is om bij jou te werken! Toon vacatures en verhalen van medewerkers met een ijzersterke werken-bij website.

Het product

Wat is een werken-bij website?

Een werken-bij website is een website waarop de carrièremogelijkheden en vacatures van jouw bedrijf te vinden zijn. Het is een plek die het mogelijk maakt om potentiële medewerkers te laten zien hoe de bedrijfscultuur, het kantoor en een typische werkdag eruit zien. Vul de website met foto’s, video’s en verhalen van medewerkers over mooie projecten of een ‘day in the life of’ en jouw carrière website is compleet!

De mogelijkheden

Waarom is een werken-bij website belangrijk?

Als jouw bedrijf constant een aantal vacatures open heeft staan, dan is het de moeite waard om een website te laten maken die toegewijd is aan een carrière bij jou. De informatie die je deelt met klanten is immers dan voor nieuwe medewerkers. Dit is waarom een werken-bij site onmisbaar is:

  • Het is de ideale manier om informatie te delen met kandidaten
  • Geef toekomstige medewerkers een kijkje achter de schermen
  • Creëer een overzichtelijke vacaturepagina
  • Geef medewerkers een podiumd
  • Vind de juiste sollicitanten met een gerichte aanpak
  • Maak het sollicitatieproces gemakkelijker
Animatie Waarmee kunnen wij jou helpen?

Portfolio

Recent werk

Werken bij Altrecht

Werken bij Altrecht

Altrecht verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in de regio Utrecht. Voor Altrecht maakten wij een werken-bij site voor en door bestaande en potentiële werknemers.

Animatie Hoe we graag werken

De missie

Een strategische zoektocht naar werknemers

Naar wie ben jij op zoek? Verplaats je eens in die potentiële medewerker. Werkzoekenden zoeken het hele web af naar meer informatie over jouw bedrijf, maar de belangrijkste pagina is toch echt jouw eigen carrière website. Wat wil de bezoeker van jouw bedrijf weten? En welke kant van jouw bedrijfscultuur wil hij of zij beter leren kennen? Met een werken-bij site en een goede employer branding strategie kun je je beter verdiepen in jouw potentiële werknemers. Uiteindelijk bereik je zo de juiste mensen.

Aan de slag

Een werken-bij website laten maken door Acato? Dit is wat je krijgt:

  • Een koppeling met een HR-systeem dat gemakkelijk te maken is
  • Een CMS-systeem dat je zelf eenvoudig kunt beheren
Animatie Onze tools

Ook een werken-bij website laten bouwen?

Contact

Met ons sparren over de mogelijkheden?