De betaalapp die al je stress wegneemt

Dockdock

De betaal-app waarmee je eenvoudig grip hebt op je abonnementen, ook als je het even niet kunt betalen.

 

Hoeveel betaal jij maandelijks aan je vaste lasten en abonnementen? Betaalherinneringen omdat je niet op tijd betaald hebt? En weet je precies hoeveel en waarvoor je betaalt? Dockdock helpt je om de controle weer terug te krijgen met een nieuwe, super handige app die je overzicht, gemak en rust geeft.

Dat geldt ook voor de leverancier (je sportschool bijvoorbeeld): met Dockdock heeft hij geen omkijken meer naar de betalingen. Dockdock regelt de factoring en garandeert de inkomsten.

dockdock abonnementen overzicht in mobiel mockup
Dockdock app views in mockup

Die leuke oudere broer

We hielpen Dockdock bij het ontwikkelen van een identiteit, en de doorvertaling daarvan naar online. Daarbij is het archetype van de ‘grote broer’ leidend geweest. In de vormgeving van de propositie en de middelen geeft dat richting om de juiste keuzes te maken. Een complex financieel product moet hiermee bewust veel simpeler worden gemaakt, zodat het ook echt aansluit bij de doelgroep. En dat voelt zo:

Dockdock consumenten website ressponsive in mockups

Intuïtief en makkelijk in gebruik

We weten hoe vervelend het kan zijn als je je financiën nog moet doen, maar je hoofd staat er niet naar. Daarom is het fijn als iemand anders er wel aan denkt en je tijdig een seintje geeft als je iets moet doen. Dockdock is als die leuke oudere broer die je helpt als je het nodig hebt, of tips geeft om je leven net even ietsje makkelijker te maken.

De app is gemakkelijk in gebruik en heeft een eenvoudige onboardingmetoverzichtelijke stappen. Zodra je bent ingelogd geeft de app je inzicht de abonnementen die hebt lopen en betalingen die je hebt gedaan en nog moet doen.

Een eerste versie van de app is dit voorjaar gelanceerd. Vraag je sportschool ernaar!