Innovatie op de Noordzee

Campus@Sea

Campus@Sea staat voor samen innoveren. Voor duurzaam, meervoudig gebruik van de Noordzee. Denk aan drijvende zonnepanelen of zeewierteelt in offshore windparken. Campus@Sea biedt een ontmoetingsplek, huisvesting en stimuleert het dialoog tussen allerlei organisaties. Hier hoort een website bij die deze community inspireert en samenbrengt. Daar mocht Acato aan bouwen!

Een brand met passie

 

Campus@Sea heeft een oersterke missie: “Connecting the dots and creating waves”. Het interieur van de Campus event space, pal aan de Noordzee, ademde deze missie al. De website kon hier natuurlijk niet bij achterblijven. Om de dynamiek van Campas@Sea te presenteren hebben we niet alleen aandacht besteed aan kleuren, font en logo, maar is ook gebruik gemaakt van animaties. Net die extra touch! 

Click & Play

Voor deze website is gebruik gemaakt van onze Acato Designkit. Dit is een platform die al heel veel basiscomponenten heeft. Dit platform komt met een gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Zo kan Campus@Sea zelf gemakkelijk een onderdeel, pagina of formulier toevoegen. 

 

Deze basis, gestyled in de kleuren en het lettertype van Campus@Sea, hebben we verrijkt met animaties, templates en online brand guidelines. Daarnaast hebben we ondersteund in het schrijven van tekst. Dat maakte het plaatje compleet!

Mooie vooruitzichten

 

De Campus@Sea community heeft nu ook online een plek om samen te komen, informatie te delen en elkaar te inspireren. Samen met de fysieke hub is de website een vruchtbare basis voor meer duurzaam gebruik van de Noordzee!

 

Quote Anne Marie

Anne marie

Meer weten over dit project?