Websites

Onze innovatieve werkwijze is erop gericht dat we het maximale rendement uit je budget halen. Dat doen we door een slimme mix van solide standaarden en creatief maatwerk.

Een website laten maken die hét verschil maakt?

 

Voor onze klanten bedenken, ontwerpen en ontwikkelen we websites. Dit doen we samen in een inspirerende en energieke wisselwerking. Wij werken graag mee aan een resultaat waar je trots op bent.

We bieden een maatwerk oplossing zonder teveel te betalen. Bewezen standaarden zijn de basis en we stoppen extra liefde in elementen waar je hét verschil mee kunt maken.

We creëren herbruikbare componenten die doorontwikkeling makkelijk maken.

dierenarts.nl op mobiel

Hoe doen we dat?

Wij zijn dé ambassadeur van je eindgebruikers. We bezorgen ze een unieke én relevante merkbeleving. We brengen in kaart wat ze nodig hebben én waar we ze mee kunnen verrassen. Met speelse elementen geven we vorm aan digitale interacties met je merk. Een beleving waar mensen blij van worden!

 

De kracht van digitale verleiding

Wij geloven in de kracht van digitale verleiding. Wat complex is maken we simpel. De juiste content op de juiste plek. Met visuele accenten én effecten worden informatie en interacties voelbaar. Zo activeren we tot de gewenste actie. Voor elk device op de beste manier.

 

Het wiel is al uitgevonden

Sinds 2000 ontwikkelen we al in open source. We maken betaalbaar maatwerk door hergebruik van bewezen standaarden en dat geeft je een digitale voorsprong. Door slimme inzet van reeds ontwikkelde plugins, API’s en componenten blijft er ruimte over om extra aandacht te besteden daar waar we hét verschil kunnen maken.

 

Snelle en lichte technieken

We gebruiken WordPress als software voor het beheer van de content. Het is een gebruiksvriendelijk CMS. Doordat een grote groep developers er continu aan doorontwikkelt is het veilig en biedt het vele mogelijkheden. Met een focus op online vindbaarheid. Naast WordPress werken we met Laravel voor uitdagende technische vraagstukken in back-end. Vue of React frameworks zetten we in voor een vlotte en dynamische gebruikerservaring.

Meer dan een goede basis

Meestal ontwikkelen we websites ‘headless’. Dit betekent dat back- en fontend los van elkaar worden ontwikkeld. De voordelen hiervan zijn;

 • Je kunt makkelijker en goedkoper doorontwikkelen
 • De site performt beter
 • De gebruikservaring is beter

 

Een betrouwbare partner

We helpen je graag je website optimaal in te richten en up to date te houden.

We bieden ondersteuning bij:

 • Je site goed vindbaar neer te zetten (SEO)
 • Google analytics in te stellen
 • Training in gebruik van het content management systeem (CMS)
 • Hosting en onderhoud via een Service overeenkomst (SLA)
 • Doorontwikkeling

 

Een unieke formule

Elke klant én elke doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen. Je bent welkom bij ons in Den Haag of Utrecht dan krijg je gelijk een goede eerste indruk! Natuurlijk komen we ook graag langs.

Heb je al een website maar heb je het idee dat je daar niet het maximale uit haalt? Dan maken we graag een vliegende start met een Expert Review zodat je snel verder kunt.

Voorbeeld cases van websites:

Samengevat

Wij ontwikkelen websites die effectief én verleidelijk zijn. Hoe we dat doen?

 • Door met weinig effort kansen te scannen en toetsen in een vroeg stadium
 • Door in kaart te brengen op welke content, taken en journey onderdelen de focus moet liggen
 • Door een soepele digitale ‘flow’ voor de gebruiker ongeacht maat of soort scherm
 • Door met kleine visuele effecten te verleiden en het merk gevoel mee te geven
 • Door schaalbare, snelle en betaalbare opensource frameworks te gebruiken
 • Door herbruikbare componenten te maken, die doorontwikkeling makkelijk maken
 • Door generieke informatie persoonlijk en aanpasbaar te maken (zie webapplicaties)