Zorgportals

Veilige en zorgeloze communicatie met alle partijen

 

 

Een zorgportal die dienstverlener en patiënt kracht geeft

 

Hoe zorg je ervoor dat je het makkelijk en overzichtelijk maakt voor dienstverleners en hun patiënten/cliënten? Een zorgportal ondersteunt processen in de zorg, zodat de dienstverlener meer tijd heeft voor de zorg zelf. Dit kan bijvoorbeeld een zorgportaal zijn gericht op de medisch specialist. Of een de digitale omgeving in de vorm van een patiëntenportaal of cliëntenportaal waarin de patient of client informatie kan verkrijgen. Een zorgportaal is er ook voor andere partijen binnen de zorgsector zoals leveranciers en kennispartners. Hiervoor maakt een centraal zorgportaal het delen van inzichten, resultaten en data overzichtelijk. De juiste functies voor elke gebruiker in de zorg: van medisch specialisten, patiënten en cliënten tot leveranciers en kennispartners.

Pak kansen met een zorgportal om:

  • check Alle data inzichtelijk te maken op één plek
  • check Meer tijd te hebben voor dienstverlening
  • check Interne processen binnen de zorg te optimaliseren
  • check Administratieve zaken te versimpelen
CSI service inlog flow transities

Hoe maken wij jouw zorgportal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte zorgportal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw zorgportal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een zorgportal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw zorgportal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Een zorgportal als aanvulling op het bieden van de beste zorg

 

Voor deze klanten hebben we al een digitale oplossing mogen creëren binnen de zorg. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte zorgportal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw uitdaging in de zorg?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!