Track & Trace Portals

Duidelijkheid met een volgsysteem op maat

 

 

Een track & trace waar klanten blij en wijs van worden

 

Hoe voldoe je aan de steeds hogere eisen van de klant die een bestelling heeft geplaatst? Met een track & trace systeem sluit je de logistiek van je bedrijf aan op een volgsysteem op maat. Zo hou je de klant op een duidelijke manier op de hoogte. Inmiddels is track & trace een van de meest gebruikte online touchpoints van veel logistiek dienstverleners. Een gebied dat volop in ontwikkeling is en waar veel kansen liggen op het gebied van klanttevredenheid. Met een track & trace portal optimaliseer je de bezorging en daarmee ook automatisch de service. Wanneer jouw track & trace systeem bestellen en bezorgen naadloos op elkaar aansluit, dan heb je officieel een streepje voor!

Pak kansen met een track & trace portal om:

  • check Te voldoen aan de hoge eisen van de klant
  • check Te investeren in service en klanttevredenheid
  • check Logistieke kansen te benutten
  • check Een streepje voor te hebben op concurrenten

Hoe maken wij jouw track & trace portal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte track & trace portal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw track & trace portal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een track & trace portal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw track & trace systeem gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Een track & trace systeem waarin de klant koning(in) is

 

Voor deze klanten hebben we al een digitale oplossing mogen creëren voor het track & trace systeem. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte track & trace portal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw track & trace uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!