Medewerkersportals

Alles centraal op één plek voor alle medewerkers

 

 

Een medewerkersportal waar iedere werknemer de weg vindt

 

Hoe maak je het zo makkelijk mogelijk voor je medewerkers en zorg je ervoor dat ze hun werkzaamheden nog beter en efficiënter kunnen uitvoeren? Een medewerkersportal of personeelsportaal (ook wel bekend als Intranet) maakt het werknemers makkelijk door alle informatie en documenten vanuit één plek beschikbaar te maken. Denk hierbij aan nieuws over de organisatie, processen, agenda, handleidingen, informatie over de werknemers; alles dat jouw organisatie nodig heeft. Gebruiksvriendelijker wordt het niet met een personeelsportaal! Voor jouw organisatie betekent een medewerkersportal: betrokken en efficiënte medewerkers die tijdbesparend werken.

Pak kansen met een medewerkersportal om:

  • check De betrokkenheid van medewerkers te vergroten
  • check Tijd te besparen door efficiënter te werken
  • check Alle informatie inzichtelijk te maken op één plek
  • check De interne communicatie te optimaliseren

Hoe maken wij jouw medewerkersportal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte medewerkersportal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een medewerkersportal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw medewerkersportal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling. 

GVB day'n'night UI

Kansen pakken om medewerkers efficiënter te laten werken

 

Voor deze klanten hebben we al digitale oplossing mogen creëren om de medewerkers van organisaties nog beter te ondersteunen. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte medewerkersportal of personeelsportaal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw medewerkers uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!