Ledenportals

Vergroot de betrokkenheid van ieder lid

 

 

Alle leden verzamelen, met een ledenportaal op maat

 

Op welke manier hou je leden betrokken en makkelijk op de hoogte van alle gebeurtenissen binnen de vereniging? Een ledenportaal geeft alle leden een mijn omgeving die wordt ingericht naar de behoeftes van jouw organisatie of vereniging. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen dat leden binnen het ledenportaal: nieuws en meldingen ontvangen, gegevens kunnen wijzigen, notulen kunnen bekijken of vragen kunnen stellen. Het ledenportaal is er voor jong en oud, van recreatieve tot betrokken leden. Daarnaast neemt het ledenportaal voor je organisatie of vereniging veel zorgen en taken weg, zodat er genoeg tijd overblijft voor leuke taken.

Pak kansen met een ledenportal om:

  • check Tijdrovende taken te automatiseren
  • check Leden één plek te geven waar ze terecht kunnen
  • check De betrokkenheid onder leden te vergroten
  • check Tijd te besparen door eenduidige communicatie

Hoe maken wij jouw ledenportal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte ledenportaal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw ledenportal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een ledenportal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw ledenportal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Betrokken of recreatief lid, het ledenportaal is er voor alle leden

 

Voor deze klanten hebben we al digitale oplossing mogen creëren voor het informeren van betrokken houden van leden. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakt ledenportal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw leden uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!