Klantenportals

Maximale klanttevredenheid en meer tijd voor échte service 

 

 

Betere support en blije klanten, dat levert een klantenportal!

 

Maximale klanttevredenheid is een iets dat bij ieder bedrijf hoog op het verlanglijstje staat. Een klantenportal helpt met het realiseren van deze doelstelling, door het contact tussen jou en de klant digitaal te maken. De klant krijgt hierdoor het gevoel 24/7 bij jouw bedrijf terecht te kunnen. Door het inzetten van technische oplossingen blijven klanten altijd op de hoogte. Daarnaast bespaart het klantenportaal jouw eigen medewerkers veel tijd en geregel. De mijn omgeving online van de klant maakt processen makkelijker en sneller vanuit één centrale plek. Zo maak je impact op je interne processen, verlaag je overhead en genereer je meer omzet!

Pak kansen met een klantenportal om:

  • check Interne processen makkelijk en sneller te maken
  • check Klanten 24/7 inzicht te geven door mijn omgeving online
  • check Maximale klanttevredenheid te realiseren
  • check Tijd te besparen en omzet te vergroten

Hoe maken wij jouw klantenportal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte klantenportal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw klantenportal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een klantenportal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw klantenportal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Happy customers en meer omzet genereren met een klantportaal

 

Voor deze klanten hebben we al een digitale oplossingen mogen creëren waar de klant 24/7 bij terecht kan. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte klantenportal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw uitdaging m.b.t. klanten?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!