IoT Portals

Creëer inzichten uit al je Internet of Things data

 

 

Maak jouw IoT data inzichtelijk met een portal op maat

 

Hoe zorg je ervoor dat de gebruikers toegang krijgen tot realtime data die voor hen relevant is? Met een een op maat gemaakt IoT portal. Dit is een online omgeving waarin alle informatie van duizenden apparaten samenkomt op één plek. De data wordt inzichtelijk gemaakt voor je medewerkers en/of klanten inzichtelijk en is altijd beschikbaar. Vaak maken er diverse gebruikers gebruik van een IoT portal. Klanten, technici en uiteraard de serviceafdeling. Het portal wordt zo ingericht dat de diverse rollen precies kunnen wat zij nodig hebben. Dit bespaart vaak veel tijd van de interne organisatie en biedt een meerwaarde naar de klant toe t.o.v. een concurrent.

Pak kansen om:

  • check Klanten betere service te bieden
  • check Alle data inzichtelijk te maken op één plek
  • check Data 24/7 real-time beschikbaar te maken
  • check Data om te zetten naar inzichten die geld besparen
  • check Besparen op service tijd van de interne organisatie
IHC portal showcase

Werkwijze

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte webportal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep zo dat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw portal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een database-koppeling.

smartlink showcase

Data inzichtelijk en bruikbaar maken voor bedrijven

 

Voor deze klanten hebben we al digitale oplossing mogen creëren om data inzichtelijk te maken. Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

“We waren verrast hoe snel Acato onze complexe business begreep en met ideeën kwam waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Door goed uitgevoerde klant- en stakeholder interviews wisten ze de juiste user experience te creëren."

Bob Rigouts, Product owner Smartlink

Wat is jouw IoT uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!