Investor Portals

24/7 inzicht op het rendement van je investering

 

 

Zicht op het heden en inzicht in de toekomst als investeerder

 

Je wilt de relatie met investeerders zo goed mogelijk houden en hen inzicht geven in hun investering en rendement. Dit is precies waar een investor portal voor zorgt. Het geeft investeerders 24/7 inzicht in hun investering en rendement. Via een gepersonaliseerd dashboard ziet de investeerder alle nodige informatie. Waaronder belangrijke data, updates over het project en rapportages en overzichten. De investor portal draagt bij aan de lange termijn relatie tussen jou en de investeerders. Daarnaast is een investor portal een beschermde omgeving waarin gegevens en communicatie veilig zijn. Een investor porter houdt huidige investeerders tevreden en up-to-date. En laat aan potentiële nieuwe investeerders zien dat je service hoog in het vaandel hebt staan. Een win-win!

Pak kansen met een investor portal om:

  • check Huidige investeerders 24/7 inzicht te geven
  • check Investeerders vanuit één plek te informeren
  • check Nieuwe investeerders aan te trekken
  • check Service tijd van de interne organisatie te besparen

Hoe maken wij jouw investor portal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte investor portal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw investor portal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een investor portal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw investor portal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling. 

Inzicht, overzicht en perspectief met een investor portal

 

Voor deze klanten hebben we al een digitale oplossing mogen creëren om investeerders altijd en over up-to-date te houden. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte investor portal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw investeerders uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!