Inkoop Portals

24/7 inzicht in het inkoopproces en klantenbestand

 

 

Inzicht in het complete inkoopproces met een inkoopportal

 

Een makkelijk en volledig inkoopproces voor de klant, waarin jij volledig inzicht hebt in alle stappen. Dat is waar een inkoopportaal voor zorgt. Het neemt onnodig handwerk weg door processen te automatiseren en geeft de klant een omgeving waarin alle nodige informatie beschikbaar is. Altijd en overal kunnen inkopen en zelf inzicht hebben in voorraden, bestellingen, statusupdates en facturering geeft de klant rust. Voor je bedrijf betekent een inkoopportal minder rompslomp, meer tijd voor het bieden van échte service en inzicht in wie je klanten zijn en wat ze bestellen. Inzichten die ook weer bij kunnen dragen aan het versterken van de marketingstrategie van jouw bedrijf. Dat is altijd mooi meegenomen!

Pak kansen met een inkoopportal om:

  • check Het inkoopproces zo soepel mogelijk te maken
  • check Klanten 24/7 inzicht te geven
  • check De klanttevredenheid te vergroten
  • check Tijd te besparen door geautomatiseerde processen

Hoe maken wij jouw inkoopportal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte inkoopportal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we door jouw inkoop portal aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een inkoopportal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw inkoopportal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Meer tevreden klanten, minder onnodig handwerk met een inkoopportal

 

Voor deze klanten hebben we al digitale oplossing mogen creëren voor het inzichtelijk maken van het inkoopproces. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte inkoopportal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw inkoop uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!