HR Portals

Bereik huidige en nieuwe medewerkers en vergroot de betrokkenheid!

 

 

Breng jouw digitale HR omgevingen naar een hoger niveau!

 

Personeelsadministratie, acquisitie, salariszaken en verlofregistratie zijn nog maar een aantal functionaliteiten van alle mogelijkheden die er zijn voor een HR portal. Met een HR portal breng je alle personeelszaken binnen de organisatie eenvoudig samen in een online omgeving. Dit is handig voor de werkgever, maar ook voor de werknemers. Zo kan er tijd bespaard worden door zaken makkelijk te maken. Daarnaast draagt een HR portal bij aan de acquisitie en profilering van jouw organisatie, waardoor je de juiste persoon voor de functie aantrekt. Waarschijnlijk gebruikt jouw organisatie nu veel verschillende tools om alles te regelen. En worden email en excel lijsten nog gebruikt waar dat eigenlijk niet helemaal wenselijk is. Wat zou de impact zijn als je alles op één plek kan regelen in jouw HR portal?

Pak kansen met een HR portal om:

  • check Personeelszaken te vereenvoudigen
  • check Interne processen te optimaliseren
  • check Alle data inzichtelijk te maken op één plek
  • check Tijd te besparen door efficiënter te werken

Hoe maken wij jouw HR Portal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte HR portal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw HR portal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een HR portal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw HR portal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Personeelszaken optimaliseren en vereenvoudigen

 

Voor deze klanten hebben wij digitale kansen voor personeelszaken en personeelsadministratie benut. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte HR portal? Ontdek de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw HR uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!