E-learning Portals

Je medewerkers spelenderwijs kennis laten opdoen

 

 

Leren is makkelijker en leuker met een e-learning portal!

 

De kennis van je medewerkers of klanten bijspijkeren en nieuwe vaardigheden opdoen om het beste uit zichzelf en jouw bedrijf te halen. Een e-learning portal maakt leren overzichtelijk en inspirerend. Voor de gebruikers biedt een e-learning platform alle lessen en opdrachten vanuit één plek. Om het leuker en makkelijker te maken zetten we gamification in. Want wie houdt er niet van om spelenderwijs meer te leren?

 

Voor jou geeft een kennisportaal inzicht in de leeractiviteit van de gebruikers. Zo kunnen de gebruikers van het platform kennis opdoen en kan jij lering trekken uit alle inzichten die het e-learning portal biedt. Doordat gebruikers altijd en overal kennis kunnen opdoen op een leuke manier, zal de drempel tot het leren verlaagd worden. 

Pak met een e-learning portal kansen om:

  • check Leren leuk en makkelijk te maken door gamification
  • check Inzicht te krijgen in de leeractiviteit
  • check Kennis altijd en overal beschikbaar te maken
  • check De drempel tot het leren te verlagen

Hoe maken wij jouw E-learning portal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte e-learning portal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw e-learning portal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een E-learning portal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw e-learning portal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling. 

Een E-learning portal verlaagd de drempel tot ontwikkelen

 

Voor deze klanten hebben we al een digitale oplossing mogen creëren voor het digitaal opdoen van kennis. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte e-learning portal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw E-learning uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!