E-commerce Portals

Een b2b koopervaring op rolletjes

 

 

Een soepele b2b e-commerce ervaring voor jou en de klant

 

Hoe zorg je ervoor dat je de b2b dienstverlening zo soepel mogelijk maakt voor de klant en jezelf? Een b2b e-commerce portal maakt het nog makkelijker voor de klant om producten aan te schaffen en inzicht te krijgen in bijvoorbeeld productinformatie en voorraad- en statusupdates. Het biedt de klant een betrouwbare omgeving en jij krijgt met het e-commerce portal alle inzichten in de bestellingen en klanten die je nodig hebt. Het automatiseert essentiële processen, maakt transacties overzichtelijk en het b2b communiceren makkelijk. Zo combineert het e-commerce portal het nuttige met het aangename aan beide kanten van de aankoop.

Pak kansen met een e-commerce portal om:

  • check B2b e-commerce een boost te geven
  • check Nog meer tevredenheid onder klanten te genereren
  • check Inzicht te krijgen in wie je klanten zijn
  • check De marketing van je bedrijf te versterken
CSI service inlog flow transities

Hoe bouwen wij jouw e-commerce portal?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte e-commerce portal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw e-commerce portal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een e-commerce portal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw E-commerce portal gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling.

Inzicht in alle facetten van een bestelling met het e-commerce portal

 

Voor deze klanten hebben we al digitale oplossing mogen creëren voor versoepelen van de e-commerce ervaring. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte e-commerce portal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw e-commerce uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!