Configurator Portals

Makkelijk en overzichtelijk keuzes maken naar wens

Stimuleer oneindige mogelijkheden met een product configurator

 

Op welke manier laat je de klant de vele opties die jouw product of dienst te bieden heeft verkennen en naar wens toepassen? Een configurator portal geeft klanten de mogelijkheid om zelf producten en diensten samen te stellen. De klant vraagt, de online configurator levert. Zo is de klant in control en zal het eindproduct of de dienst altijd naar verwachting zijn.

 

Een product configurator maakt het makkelijk en geeft overzicht. Niet alleen voor de klant zelf, maar ook voor jouw bedrijf. Wanneer alle combinaties te berekenen zijn, geeft dat een compleet overzicht voor je medewerkers. Zo is iedereen met een product configurator altijd op de hoogte van alle mogelijkheden. En niet onbelangrijk, op deze manier zorg je ervoor dat de klant bij jou bestelt en niet bij de concurrent!

Pak kansen met een configurator portal om:

  • check Het bestelproces te optimaliseren
  • check De klant in control te laten zijn
  • check Concurrentie voor te zijn en omzet te verhogen
  • check Tijd te besparen door compleet overzicht

Hoe maken wij jouw configurator portal tot een succes?

 

Stap voor stap werken we naar een op maat gemaakte configurator portal toe. We beginnen met het maken van een business case. Hierin wordt duidelijk welke problemen we gaan oplossen met de nieuwe webportal. Stap 2 is het bewijs leveren met een eerste versie. We testen de eerste versie bij de doelgroep, zodat we zeker weten dat het concept aansluit bij de gebruiker. Daarna ontwikkelen we jouw configurator portal door aan de hand van een heldere roadmap & feedback van de gebruikers.

Een configurator portal met passende techniek

 

We bouwen maatwerk op basis van PHP, Laravel, JavaScript en React. Wat jouw wens ook is, wij kunnen het realiseren! Maak je gebruik van verschillende systemen? Geen probleem. Wij kunnen diverse koppelingen maken waarmee jouw product configurator gegevens ophaalt bij andere systemen door middel van bijvoorbeeld een API of een databasekoppeling. 

Een product configurator die inzicht geeft in alle mogelijkheden

 

Voor deze klanten hebben we al een digitale oplossing mogen creëren om samenstellen naar wens overzichtelijk te maken. Meer weten over de kansen van een op maat gemaakte configurator portal? Ontdek meer over de (web)portals die we hebben gebouwd voor deze bedrijven.

 

Bekijk ons werk voor

Wat is jouw Configurator uitdaging?

Pak ‘m samen met ons aan!

 

Hoe we dat gaan doen?

  • Kansen scannen en toetsen in een vroeg stadium
  • In kaart brengen op welke user taken en journey onderdelen de focus moet liggen
  • Het koppelen van verschillende slimme systemen

 

Iedere klant én doelgroep is anders. We stellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek direct een passende aanpak samen. Een unieke formule van strategisch meedenken en pragmatisch doen.

 

Heb je een portal of wil je er een ontwerpen?
Vertel ons alles in een vrijblijvend oriëntatiegesprek!