9

WordPress websites

Sites, van middelgroot tot enterprise, op basis van het nummer één CMS.

Het WordPress platform is het meest uitgebreide en complete ecosysteem voor het beheer van websites. En niet alleen voor 13 in een dozijn standaard websites. Dat WordPress zich van weblog tool ontwikkeld heeft tot het systeem waarop 60% van de websites die een CMS gebruiken gebouwd zijn wisten we al. Belangrijker is dat WordPress met de juiste tools en architectuur ook een krachtig platform is voor complexere, bedrijfskritische websites of clusters van sites. Profiteer van de kracht van uitontwikkelde bewezen standaarden, gecombineerd met de vrijheid om je online te onderscheiden.

Gedegen modules met de nodige flexibiliteit

Natuurlijk heb je met WordPress een brede keuze aan goed doorontwikkelde modules: niet alleen voor beheer van je (meertalige) content en media, maar ook voor optimalisatie van SEO, beveiliging en performance. Daarbij ben je door de grote community niet afhankelijk van kennis of ervaring bij één bepaalde persoon of groep. Maar het belangrijkste is dat je met de juiste architectuur keuzes ook kunt zorgen voor duurzaamheid en flexibiliteit:

  • Zo realiseren we goed onderhoudbare applicaties: duurzaam en toekomstbestendig. De kunst is niet een goede site te bouwen, de kunst is om een site te bouwen die na een periode van doorontwikkeling nog steeds solide staat en up to date is.
  • Bovendien kun je een goede basis uitbouwen met complexe maatwerk modules: custom pagina’s, features, integraties met API’s, CRM’s of andere applicaties – you name it.

Wij maken zo graag gebruik van WordPress dat we zelfs een volledige squad hebben die zich alleen met WordPress bezig houdt. Wil je hier meer over weten? De lead van het WordPress squad schreef een mooi artikel over waarom wij ons zo op WordPress focussen.

Bekijk hier ons portfolio >>

Is WordPress geschikt voor jouw website?

Weet je niet zeker of een WordPress website de juiste keuze is voor jou? Er is heel veel mogelijk, vaak meer dan je zou denken, maar wellicht is jouw project toch echt te complex of wil je gewoon nog meer flexibiliteit. In dit artikel bespreken we wanneer je kiest voor WordPress en wanneer voor Laravel.

Sparren over een nieuwe WordPress applicatie of een second opinion over hoe je een bestaande WordPress installatie stabiel en schaalbaar kunt maken? We horen graag van je!

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?