WordPress websites

Sites, van middelgroot tot enterprise, op basis van het nummer één CMS.

Het WordPress platform is het meest uitgebreide en complete ecosysteem voor het beheer van websites. En niet alleen voor 13 in een dozijn standaardsitejes. Dat WordPress zich van weblog tool ontwikkeld heeft tot het systeem waarop 60% van de websites die een CMS gebruiken gebouwd zijn wisten we al - belangrijker is dat met de juiste tools en architectuur WordPress ook een krachtig platform is voor complexere, bedrijfskritische websites of clusters van sites. Profiteer van de kracht van uitontwikkelde bewezen standaarden, gecombineerd met de vrijheid om je online te onderscheiden.

Natuurlijk heb je met WordPress een brede keuze aan goed doorontwikkelde modules: niet alleen voor beheer van je (meertalige) content en media, maar ook voor optimalisatie van SEO, beveiliging en performance. Daarbij ben je door de grote community niet afhankelijk van kennis of ervaring bij één bepaalde persoon of groep. Maar het belangrijkste is dat je met de juiste architectuur keuzes ook kunt zorgen voor duurzaamheid en flexibiliteit:

  • Zo realiseren we goed onderhoudbare applicatie: duurzaam en toekomstbestendig. De kunst is niet een goede site te bouwen, de kunst is om een site te bouwen die na een periode van doorontwikkeling nog steeds solide staat en up to date is.
  • Bovendien kun je een goede basis uitbouwen met complexe maatwerk modules: custom pagina’s, features, integraties met API’s ,CRM’s of andere applicaties - you name it.

Sparren over een nieuwe WordPress applicatie of een second opinion over hoe je een bestaande WordPress installatie stabiel kunt maken en klaar om op te schalen? We horen graag van je.