9

Online strategie

Een roadmap met visie, gebaseerd op duidelijke KPI’s en harde data.

Bij acato steken we graag de handen uit de mouwen om mooie dingen neer te zetten. Maar we maken niet alleen mooie dingen, we denken ook graag strategisch met je mee. We zijn je klankbord, we scherpen concepten aan en zorgen ervoor dat jij jouw concept op een heldere manier kunt presenteren. Er ligt vaak een idee of vraagstuk dat nog net die volgende stap nodig heeft om echt concreet te kunnen worden. Met de juiste tools is deze stap binnen no time gezet en kunnen we echt gaan knallen!

Strategische tools

Acato heeft meer dan 15 jaar ervaring in de online wereld en werkt met zeer uiteenlopende klanten. Daardoor kunnen we ons goed inleven in jouw business en zien we snel de kansen en knelpunten. We helpen je graag bij het vormgeven van jouw online strategie met behulp van verschillende strategische tools. Dat kan voorafgaand aan een project, maar ook tijdens, zodat we tussentijds kunnen bijsturen.

Denk hierbij aan:

  • Business Canvas
  • Value Proposition Canvas
  • Blue Ocean
  • Customer Journey Mapping
  • Pressure Cooker Sessie
  • Validated Learning
  • Design Sprint

We hebben gemerkt dat deze praktische middelen, indien juist ingezet en goed gefaciliteerd, een fijne zwengel kunnen geven en een natuurlijke overgang kunnen vormen van een denk-stand naar een aanpakken-stand. Juist ook als er nog draagvlak bij team of stakeholders gecreëerd moet worden. Meer weten over de tools? Klik even op de linkjes, we schreven over de meeste tools namelijk al eens een uitgebreid artikel.

Een goede basis = een betere uitkomst

Een goed onderbouwde strategie is de basis van succes. Niet zomaar schieten, maar goed kijken naar de doelgroep, de concurrenten en de plekken waar jij het verschil kunt maken. Zo kom je later niet voor teleurstellingen te staan, maar ga je recht op succes af.

Idee of concept dat wat meer richting nodig heeft? Haal ‘m door onze kritische gehaktmolen, we helpen je graag een flinke stap verder.

Bekijk hier ons portfolio >>

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?