9

Online marketing

Zoveel mogelijk relevante bezoekers aantrekken

Een mooie website hebben is leuk, maar je hebt er pas iets aan als je door relevante mensen bezocht wordt. We zorgen ervoor dat we aanwezig zijn op alle belangrijke touchpoints. We willen meteen goed binnenkomen, dus al bij het eerste contact gaan we voor een geweldige merkbeleving.

De doelgroep centraal

Waar zijn jouw potentiële klanten online te vinden? Wat zijn hun interesses? Welke vragen spelen er? Welke problemen kan jij voor ze oplossen? Wanneer zijn ze actief? Wat voor acties ondernemen ze en op welk apparaat? Poeh, een hele hoop vragen waar we een antwoord op kunnen geven! Die antwoorden vinden we bijvoorbeeld door het creëren van buyer persona’s en een customer journey map tijdens een strategische sessie. Zo krijgen we een volledig beeld van de doelgroep en de online touchpoints.

Een gedegen strategie

Nu je alles weet over het online gedrag van je doelgroep stellen we een online marketing plan op en rollen wij deze (samen met jou) uit. We kiezen de meest geschikte kanalen en zorgen voor een pakkende boodschap. Zo gaan we zoveel mogelijk bezoekers naar je website trekken die ook écht geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Pas op voor server overloads!

De hoogst mogelijke ROI

Wat zo mooi is aan online marketing? Je kunt er niet alleen voor zorgen dat jouw boodschap heel gericht terecht komt bij jouw doelgroep, je kunt de resultaten ook meten en direct optimaliseren. Zo kom je tot de hoogst haalbare ROI.

Aan de slag!

We denken samen met jou de online marketing strategie uit, maar helpen je ook hands-on met bijvoorbeeld het schrijven van goede webteksten, SEO en conversie-optimalisatie. Klaar om jouw geweldige website de wijde wereld in te sturen? Let’s do this!

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?