9

Mobile apps

Apps, efficiënt ontwikkeld op basis van React, Cordova en Ionic

Vrijwel geen customer journey kan zonder een mobiele touchpoint. Het mobiele internetgebruik heeft de desktop inmiddels ingehaald en mobile first is een term waar je niet meer omheen kunt. Dit touchpoint moet minimaal dezelfde gebruiksvriendelijkheid en overtuigingskracht hebben als de desktopsite. We geloven in een zo groot mogelijke vrijheid van gebruikers om het apparaat te kiezen dat bij ze past. De applicaties die we ontwikkelen moeten dus flexibiliteit bieden, maar ook efficiënt te ontwikkelen en goed te onderhouden zijn.

Het belang van een goede mobile app

Voor veel bedrijven geldt inmiddels: heb je geen goede mobile friendly website of app? Dan kun je net zo goed geen website hebben. Een bold uitspraak misschien, maar wanneer gemiddeld meer dan 50% van de websitebezoekers via een mobiele device binnenkomt én een groeiend deel daar ook converteert, dan mag je daar best stellig in zijn. En vergis je niet, eind 2017 liggen deze cijfers naar verwachting nog vele malen hoger. Het loont dus om goed in deze touchpoint te investeren. Google zet er inmiddels vol op in door middel van o.a. AMP en een mobile first index.

Efficiënt, duurzaam en schaalbaar

Bij het ontwikkelen van een app kiezen wij graag voor technieken als REACT en Cordova (in combinatie met Ionic). Hierbij maak je gebruik van de kracht van een native applicatie die beschikt over alle native device features, gecombineerd met de duurzaamheid en efficiencyvoordelen van één codebase voor iOS, Android, Windows Phone en de (mobiele) browser. Een oplossing dus die je de flexibiliteit biedt om mee te groeien met de razendsnelle ontwikkelingen op dit gebied.

Benieuwd hoe je in jouw situatie de vruchten kunt plukken van een efficiënte en schaalbare architectuur voor je mobiele apps en sites? We gaan er graag met je over in gesprek.

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?