Pakkende merkbeleving

We duiken samen met je in de essentie van je merk

Waarom heeft het ene merk een onweerstaanbare aantrekkingskracht en waarom wordt alles positief uitgelegd, wat ze ook doen? Hoe kunnen we zelf ons merk neerzetten of aanscherpen zodat we gebruik maken van dit wind-mee effect? We helpen je graag deze vragen te beantwoorden. We duiken samen met je in de essentie van je merk.

We onderzoeken waar je de beste in wil zijn, sterker dan wie dan ook. Het heeft geen zin om iets uit te willen stralen dat je niet waar kunt maken of niet past bij je drijfveren als organisatie. We zoeken naar die combinatie van specifieke elementen die jou bijzonder maakt en dat gaan we uitstralen. Stevig en zelfverzekerd, want A-merken durven keuzes maken, voorop te lopen en karakter te tonen. Weg met de middelmaat: laten we brand leader worden! En voor de resultaatgedrevenen onder ons: De wereld wordt niet alleen kleurrijker, maar brand leaders zijn ook financieel twee keer zo succesvol als zogenaamde brand skeptics die hun logo als niet meer dan een ornamentje beschouwen (Jaja, Zweeds onderzoek dus dan is het waar: Gromark, Melin, 2005).

De kunst is deze essentie te vertalen naar alle touchpoints, alle momenten waarop interactie bestaat met je klantgroep(en). Welke impact maak je op je belangrijkste landingpage, welke tekst zet je in een knop, toon je misschien nog net even een vriendelijke animatie als je gebruiker er niet uit komt...

In deze vertaling zijn we heel erg bewust op welke plekken we extra liefde stoppen. We zetten de basis neer en pakken door waar nodig. Een merk met genoeg dynamiek om mee te groeien met de ontwikkelingen in de markt en genoeg karakter om herkenbaar te blijven. We zetten een systeem neer dat kan groeien en wat zich als een blokkendoos laat uitbreiden. Stap voor stap helpen we  je een cultuur te creëren waarbij je je merk laat bloeien.

Wordt je graag gechallenged en wil je horen waar voor jou kansen liggen? Heb je het gevoel dat het scherper en beter kan? Bring it on! We denken graag mee.

“We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Acato en zijn super blij met de nieuwe merkbeleving, toffe designs en kudos voor de vette animaties. Dit is zeker zoals we het graag zien! +1”