9

Laravel applicaties

Backend applicaties en API’s op basis van het meest elegante PHP framework van nu

KISS: Keep It Simple, Stupid. Een motto waar wij ons graag aan houden. Maar hoe doe je dat in een wereld waarin applicaties juist slimmer, complexer en uitgebreider worden? Wij doen dit door onze backend applicaties en API’s te ontwikkelen met Laravel, een framework dat gebouwd is op elegante standaarden en krachtige design patterns.

Waarom wij zo’n fan zijn van Laravel

Met Laravel pluk je de vruchten van een goed doorontwikkeld framework, gedragen door een grote, betrokken community. Geen obscuur maatwerk, maar een transparant en open platform waar toekomst in zit. Maar het belangrijkste is dat de Laravel-standaarden borgen dat code schoon, goed leesbaar en goed gestructureerd is: essentieel om je codebase goed te kunnen onderhouden, doorontwikkelen en je applicatie of ontwikkelteam op te kunnen schalen. In andere woorden dwingt Laravel je om efficiënt en duurzaam te werken en dat gaat je op de lange termijn een hoop gedoe en geld schelen.

Flexibel en robuust

Het fijne aan Laravel is dat je enorm veel vrijheid hebt. Anders dan bij een platform als bijvoorbeeld WordPress bouw je de applicatie namelijk vanaf 0 op door middel van ‘bouwstenen’. Laravel is een object oriented platform, wat wil zeggen dat gebruik wordt gemaakt van hapklare brokken die gemakkelijk kunnen worden beheerd, aangepast, gerepareerd en overgedragen. Meer weten over het verschil tussen Laravel en WordPress? We schreven er een uitgebreid artikel over.

Benieuwd hoe je Laravel in kunt zetten voor je eigen API of backend applicatie? We gaan er graag over om de tafel.

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?