9

Interfaces voor webapps

Flexibele en schaalbare interfaces met een UX waar je blij van wordt

Er moet een nieuwe interface komen voor een webapplicatie of portal. De user experience is natuurlijk key, op elke device moet het lekker werken. Onze visual designers, interactieontwerpers en frontend developers denken met je mee en realiseren duurzame oplossingen. Flexibel en schaalbaar, zodat je gemakkelijk met de digitale ontwikkelingen mee kunt groeien.

Interfaces worden steeds complexer

Web interfaces gedragen zich tegenwoordig volledig responsive. Van smartwatch tot 4K scherm, overal moet het lekker werken. Animatie wordt steeds belangrijker om stappen die de gebruiker op je website of app zet vloeiender en duidelijker te maken. Zeker nu menu’s en elementen op kleine schermen vaak verstopt worden. Daarnaast wordt er niet meer alleen gebruik gemaakt van kliks, maar worden door de komst van touch allerlei verschillende gestures gebruikt. Dat alles maakt de code waaruit een interface is opgebouwd complex.

De frontend developer is daarom de superheld van de web interface. Hij zorgt ervoor dat de website of app op een intuïtieve manier op de gebruiker reageert. Hij faciliteert een perfecte user experience die aansluit op jouw merkbeleving. Met de interactieontwerpers en visual designers als zijn wingmen.

Robuuste oplossingen

Voor het opbouwen, onderhouden en doorontwikkelen van dit soort interfaces heb je tools nodig waarmee je complexe code op een gestructureerde manier kunt managen. Wij maken bij het opbouwen van interfaces gebruik van een krachtige frontend styleguide, afgestemd op het soort project. Die stelt je in staat om snel, flexibel, efficiënt en duurzaam web interfaces te ontwikkelen: of het nu om een website, mijn-omgeving of andere (mobiele) webapplicatie gaat. Het resultaat? Een interface die lekker werkt, zonder problemen achteraf.

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie? We sparren er graag over.

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?