Contentcreatie

Inspireer, boei en overtuig jouw bezoekers

Neem je bezoekers mee in jouw wereld, jouw visie, inspireer, boei, verleid… Goede content is meer dan gewoon een leuk stukje tekst. De meest succesvolle ondernemingen zijn de beste vertellers van verhalen. Samen met je huisstijl zorgt jouw content voor een killer merkbeleving.

Breng je merk tot leven

Wat is het verhaal achter jouw onderneming? Waarom doe jij wat je doet? Door die vraag te beantwoorden breng jij jouw merk tot leven, laat je mensen het voelen. En als jij mensen raakt, dan verbinden ze zich sneller met jouw merk. The Golden Circle van Simon Sinek is een mooi model dat je hierbij kunt gebruiken. Veel ondernemingen beginnen hun verhaal met wat ze doen, maar hoe interessant dat ook kan zijn, het verhaal erachter is wat indruk maakt.

Onze copywriters helpen je bij het creëren van content die prikkelt, met een tone of voice die past bij jouw merk.

Content voor de internetgebruiker van nu

Mensen lezen op het internet anders dan op print. Sterker nog, vaak lezen ze niet eens, maar scannen ze alleen. Mensen zijn er inmiddels aan gewend om op het internet super snel informatie tot zich te nemen en ze gaan hier dus heel anders om met tekst. Copywriting voor het internet gaat niet alleen om wat er in de tekst staat, maar ook over de manier waarop deze gepresenteerd wordt. Op die manier schrijven vereist ervaring en laat ons dat nou gelukkig net hebben ;).

Verbeter je vindbaarheid met sterke content

De ontwikkelingen binnen zoekmachine optimalisatie gaan razendsnel, maar 1 ding staat vast. Zoekmachines laten het liefste websites zien met ijzersterke content. Het perfecte antwoord op de vraag die de gebruiker door middel van zijn zoekopdracht stelt. Om dat antwoord te kunnen geven moet je eerst weten wat er bij jouw doelgroep speelt. Daar komen we achter door middel van buyer persona’s, een customer journey map of een zoekwoordenonderzoek. Weten we waar de doelgroep naar op zoek is? Dan is het tijd om fantastische content te gaan schrijven die daar perfect op aansluit!

Aan de slag!

Wil jij jouw content naar de next level tillen, zodat het niet langer een leuk stukje tekst is, maar écht wat voor je doet? Samen met jou creëren we een contentstrategie en schrijven we content die raakt!