9

Wat we voor je doen

Vanuit onze vestigingen in Utrecht, Den Haag en Valencia werken we met ongeveer 30 specialisten samen om de beste online user experiences neer te zetten. We maken online omgevingen die zowel effectief zijn als verrassend verleidelijk. We creëren jouw website, (klant)portaal of app van online strategie en design tot development. We winnen de wedstrijd in de voorbereiding doordat we concepten altijd valideren. Zo helpen we je met investeren in de juiste middelen, stakeholders te overtuigen en klanttevredenheid te verhogen. Dit doen we via 3 stappen:

Acato wat we doen

STRATEGIE

We helpen je met een online strategie. Wij verdiepen ons in jouw klanten, hun wensen en wat de onderscheidende kracht en doelstellingen van jouw business zijn om je merkbeleving te versterken. We helpen je de juiste focus te leggen door aannames in een vroeg stadium te toetsen. Onder andere door de inzet van persona creatie, customer journeys, een design sprint of concept testing valideren we ideeën zowel bij interne stakeholders als klanten. Dit kan ook de basis zijn om het Minimal Viable Product te bepalen met buy in van stakeholders.

UX/DESIGN

Op basis van jouw onderscheidende kracht, ontwerpen wij concepten die we valideren bij gebruikers en stakeholders voor een  maatwerk ‘WOW’ factor. Vanuit de conceptfase zorgen we voor een snelle time to market door gebruik van solide standaarden tijdens de realisatie van jouw online product. We maken ook online styleguides en libraries. Dit is een centraal gemanagede online omgeving die open en toegankelijk is voor designers en developers. We zorgen er hiermee voor dat je de ‘WOW’ factor makkelijk in al je (online) touchpoints toe kunt passen in dezelfde look & feel.

REALISATIE

We ontwikkelen volledige online omgevingen, zoals websites, portals en apps. Van ontwerp tot front- en backend development. De technische realisatie van een persoonlijke omgeving realiseren we doorgaans in VUE, REACT of Laravel. Websites maken we in WordPress en apps met REACT native. We kunnen zorgen voor een centraal gemanagede online omgeving die open en toegankelijk is voor designers en developers. We zorgen er hiermee voor dat je de ‘WOW’ factor met een snelle time to market in al je (online) touchpoints toe kunt passen in dezelfde look & feel. Inclusief de bijbehorende frontend code (HTML, CSS, Javascript, assets).

Acato Den Haag


Een selectie van ons werk

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?