Online marketing

Online marketing die aansluit op jouw doelstellingen

Online marketing op een effectieve manier inzetten, hoe pak je dit aan?

 

Er zijn verschillende online marketinginstrumenten die ingezet kunnen worden en inzicht geven. Maar welke zijn voor jou van belang en waar begin je? Want alleen door doelgericht en consistent te werk te gaan, vergroot je jouw aandeel in de markt. Wij maken het makkelijk en helpen jou met het vinden en implementeren van de juiste mix aan online marketing!

 

Pak kansen om:

  • check Inzicht te krijgen in jouw websiteprestaties.
  • check De juiste doelgroep aan te trekken.
  • check Meer waarde uit jouw bezoekers te halen.
  • check Doelen te behalen + kansen te creëren.

Voor wie?

Voor elke doelstelling een dienst

 

Van brand awareness creëren tot het optimaliseren van conversies, ieder bedrijf/organisatie heeft eigen online doelstellingen. Samen met jou brengen we in kaart welke van onze marketingdiensten het beste aansluiten op jouw behoeften. Heb je al een visie op de online marketing van jouw bedrijf? Dan kun je onze expertise inzetten voor het optimaliseren van jouw huidige online marketingstrategie.

Onze diensten

Welke diensten passen bij jou?

Analytics & Dashboarding

 

Hoe presteert jouw website, portal of app? Er zijn veel verschillende tools om die data bij te houden, zodat je, waar nodig, onderdelen kunt optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat je jouw data in een persoonlijk online marketing dashboard kunt inzien en je ontvangt daarnaast maandelijks een overzichtelijke rapportage met advies.

Online Adverteren

 

Adverteren is een manier voor het direct verbeteren van het verkeer en de conversies van jouw website. Dit kan op verschillende manieren, zoals Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads. Samen kijken we wie de doelgroep is, maken we een plan en gaan wij aan de slag met jouw campagnes, zodat we de juiste mensen via de juiste kanalen bereiken.

Conversie-optimalisatie

 

Het aantal bezoekers op jouw website stijgt, maar daar blijft het bij. Wat je daaraan kunt doen? Wij weten jouw bezoekers te overtuigen om wel een actie te ondernemen. Uiteraard op basis van een gedegen strategie, onderbouwd met data en A/B-tests. Haal meer waarde uit de bezoekers van jouw website.

SEO

 

Word beter gevonden via zoekmachines door je website of landingspagina te optimaliseren met technische aanpassingen en contentverbeteringen. Op basis van een uitgedachte strategie vergroot je geleidelijk de kans dat bezoekers jouw website vinden, zonder dat je hiervoor een betaalde advertentie hoeft te  plaatsen.

E-mailmarketing

 

Presenteer een product of dienst op professionele wijze in een doelgerichte e-mailcampagne. Daarmee loop je al een stapje voor, omdat je al bekend bent bij je doelgroep. E-mailcampagnes kun je daarmee perfect personaliseren. E-mailmarketing leent zich bovendien bij uitstek voor het experimenteren met content.

Marketing Automation

 

Door de inhoud, frequentie en timing van e-mails af te stemmen op het gedrag en de behoeften van de ontvanger verhoog je de kans op kwalitatieve leads en conversies aanzienlijk. Door het gedrag van de ontvanger te tracken, verstuur je automatisch relevante berichten op het moment wanneer jouw ontvanger daar behoefte aan heeft.

Contentmarketing

 

De bezoekers van jouw website, portal, app of social mediakanalen wil je bij je houden, interesseren en vervolgens overtuigen om tot actie over te gaan. Dat kan alleen met unieke en kwalitatief sterke content die volledig is aangepast op jouw specifieke doelgroep, zoals tekst waarbij ieder woord raak is en video’s die je jaren bijblijven.

Training & Advies

 

Wij helpen jou niet alleen door alles uit handen te nemen, maar ook door onze kennis met jou te delen. Zo geven wij trainingen en advies geheel aangepast op jouw behoeftes. Zo kunnen wij jouw marketingafdeling een update geven over de nieuwste ontwikkelingen of geven we je een basistraining, zodat jij binnen je marketingbudget blijft.

“Online Marketing is geen doel op zich. Het is een middel om jouw bedrijf verder te helpen. Vanuit deze gedachten bekijken we waar jullie behoeften liggen en waar wij kansen zien om te groeien.”

Gijs - online marketeer

Portfolio

Deze bedrijven gingen je voor

 

Verschillende bedrijven gingen je voor en schakelden ons in voor hun online marketing. Van Brood-shop tot Tech Data. Ook zijn we voor veel nieuwe klanten aan de slag met het opbouwen & uitbreiden van hun online marketing! Ben jij de volgende voor wie we het makkelijk mogen maken? 

SUNWAY
Meer bezoekers door een SEO-traject + website prestaties inzichtelijk maken met Google Tag Manager, Analytics en Data Studio.
Tech Data
B2B leadgeneratie door een effectieve mix van LinkedIn Ads, E-mail marketing en Google Ads.
Royal Reesink
Het geven van marketing workshops om de interne kennis over online marketing te vergroten.
Tworby
Uitwerken en implementeren van de online marketing strategie + Google Ads om deze start up te helpen groeien.
Print your gift
Conversie-optimalisatie om meer waarde uit de bezoekers van de website te halen.
Animatie Hoe we graag werken

Werkwijze

Dit is hoe we graag werken

 

Marketing is een groot en divers speelveld, waarin veel mogelijk is. Samen zullen we kijken naar jouw doelstellingen en welke diensten we kunnen inzetten om deze te realiseren. Het plan in werking zetten is pas het begin, want we zullen gedurende het traject bijsturen waar nodig. We maken het makkelijk met als doel: het maximale uit jouw bedrijf halen!

Vraag jouw online marketingscan aan!