Motion Design

Intro

Bewegende beelden zijn tegenwoordig overal te zien, van animatievideo’s tot uitgebreide explainer video’s. Beweging op websites of social media platformen wordt steeds belangrijker voor de gebruikservaring. Als digitaal bureau weten wij dat als geen ander. Animaties zorgen er bijvoorbeeld voor dat je website toegankelijker wordt of dat complexe informatie op een heldere manier wordt overgebracht. Bewegend beeld is zo populair, dat je er als bedrijf niet meer omheen kunt. Maak motion design onderdeel van jouw online marketing!

Wat

Waarmee kunnen wij jou helpen?

 

Is jouw wens al helder of ben je nog op zoek naar wat je precies nodig hebt? Wij begeleiden je graag in het gehele process, van de concept richting tot de implementatie van het eindproduct. Dit eindproduct kan verschillende vormen hebben, afhankelijk van wat jouw doel is. Wij passen ons naar jouw wensen en behoeften aan, omdat elke uitdaging uniek is en dus ook een eigen aanpak nodig heeft!

Vormen van animatie:

  • Explainer video’s
  • Promotie video’s
  • Geanimeerde SVG’s (lotties)
  • Geanimeerde logo’s/branding
  • Micro-interacties/-transities

Hoe

Hoe we graag werken

 

Voor elk project stellen we een scherpe planning op. Daarom is het belangrijk om duidelijke stappen en processen te hanteren om tot een succesvol resultaat te komen. We starten met het opstellen van een script, dit is de leidraad van het project. Vervolgens creëren we een moodboard en een storyboard. Nadat het verhaal en het beeld bepaald zijn, start de productie. Tot slot wordt het geluid toegevoegd, denk aan een voice-over of geluidseffecten. En voilà, jouw animatievideo is klaar. Je wordt bij elke stap betrokken en tussendoor is er natuurlijk ruimte voor feedback.

 

Meer weten over onze werkwijze? Download dan het overzicht van het motion design proces.

 

 

Behind the scenes

Onze tools

 

Wij geloven in standaarden die werken en ons volledig op de inhoud laten focussen. Of het nu gaat om de software, plug-ins of code, wij hebben alles in huis wat we nodig hebben. We zijn er klaar voor om direct met jouw uitdaging aan de slag te gaan!

Motion design tools en technieken die wij o.a. gebruiken:

  • After Effects
  • Premiere Pro
  • LottieFiles
  • Front-End (Javascript, CSS, GSAP)

Offerte

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Wil je weten hoeveel het kost? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Sparren met ons over jouw uitdaging?