9

Midden in de UX-community

We delen onze passie voor ons vakgebied graag met de community. In Utrecht zijn we onderdeel van de UX meetup groep UXU. Een mooie bron van inspiratie, want Utrecht is een prachtige stad, met energieke bureau’s en veel bedrijven waarin UX een centrale rol speelt. Samen met UXU werken we toe naar een kick-ass UX festival in 2019. Het zou natuurlijk super zijn als jij daar als specialist ook bij bent!

Hoe gaaf is het om met jouw eigen bloedgroep UX-ers te brainstormen over brandende thema’s? Elkaar te inspireren? En van elkaars visie te leren? Vaak zit je als UX-er vrij alleen in jouw werkveld en heb je weinig sparringpartners om je heen die met jou de UX-diepte induiken. En juist dat willen we graag opzoeken en neerzetten. Want ook de UX-ers binnen Acato zelf worden graag getriggerd door andere vakhelden.

Onze laatste UX meetup was een succes en dat smaakt naar meer! We hebben er alles aan gedaan om een gave beleving neer te zetten. Niet te gekunsteld, maar wel anders dan anders en met focus op kwaliteit en sfeer. Met local food, heerlijke koffiecocktails, sfeerlicht, een fotograaf, sprekers die je meenemen naar een andere wereld en tijdzone en mensen met een fijne positieve energie. We kregen mooie complimenten en hebben zelf ook genoten van de interessante talks en discussies.

Kortom, wij hebben de smaak te pakken en er komen zeker nog veel mooie meetups aan! Ben jij er de volgende keer ook bij? Meld je nu aan voor de UXU meetup groep & dan zien we je binnenkort.

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?