Liefde op het eerste gezicht

Onze nieuwe collega’s aan het woord

Acato groeit en dat betekent dat ons team zich ook uitbreidt. Geen beter moment om onze nieuwe collega’s vol passie te laten vertellen over wie ze zijn dan vandaag: de dag van de liefde. Sloeg de vonk met Acato voor hen gelijk over? Hoe hebben ze Acato ingepakt? En waarom houden ze zo van het werk dat ze doen? Dat vertellen ze je hier! 

Gijs – Frontend developer

 

Ben je als een blok gevallen voor Acato?

Ik heb het gevoel dat ik bij Acato de kans krijg om me te ontwikkelen en echt te focussen op waar ik goed in ben. Ook vind ik het fijn om in een team te werken met gelijkgestemden. Veel van elkaar leren, dat geeft mij energie! 

 

Waarom hou je zo van frontend?

Mijn liefde voor frontend komt voort uit mijn fascinatie voor digitaal design. Van kleins af aan ben ik al bezig met (technisch) tekenen. Binnen mijn rol als frontend developer kan ik mijn twee fascinaties: design en tastbaar maken, perfect combineren. 

 

Wat zijn jouw grote liefdes naast werk?

Van mijn vriendin moest ik zeggen dat zij (en ons kindje later dit jaar) mijn grootste liefde is naast werk. Onze katten Oscar & Edward staan ook hoog op het lijstje. En ik moet ook mijn projectauto noemen, want ik heb altijd al gedroomd om er ‘zo eentje’ te hebben.

 • check Heeft twee katten: Oscar & Edward.
 • check Woont nog net in Nederland in Winterswijk.
 • check Doet in z’n vrije tijd aan houtbewerking.
 • check Luistert naar metal, grime en drum & bass.

Jori – Project manager

 

Hoe heb jij Acato weten in te pakken?

Dat is moeilijk om zelf te zeggen, maar van wat ik te horen krijg van collega’s bij Acato: mijn persoonlijkheid, ondernemersgeest en positieve instelling. En vice versa maken de open cultuur, de ervaring & expertise en het type klanten van Acato het voor mij interessant!

 

Waarom hou jij zo van project management?

Ik ben een echte verbinder en hou van werken op het snijvlak van creativiteit en technologie. Het liefst creëer ik een situatie waarin iedereen zo optimaal mogelijk persoonlijk & zakelijke doelen kan behalen. Dit zal ik ook zeker gaan doen bij Acato.

 

Ben je een beetje liefdevol ontvangen bij Acato?

Zeker, ik ben erg fijn ontvangen door het team. Mijn eerste weken stonden in het teken van kennismaken met het team, processen en werkwijze. Veel informatie dus en ik probeer zoveel mogelijk te absorberen. Ben erg nieuwsgierig naar de toekomst… 

 • check Klaar voor een nieuwe uitdaging bij Acato.
 • check Is een eerlijke en gezellige bourgondiër.
 • check Heeft 7 jaar gewerkt bij een start-up.
 • check Grotes liefdes: vrouw Inge en dochter Norah.

Wilco – UX designer

 

Waarom was Acato een goede match?

Acato had mij een gave langetermijnopdracht te bieden. En daarnaast het werken in een hecht designteam, de ruimte om van elkaar te leren en de fantastische werkplekken in Utrecht & Den Haag. Ik begin me echt al een onderdeel van Acato te voelen!

 

Heb je naast werk nog meer liefdes?

Op nummer 1 staat natuurlijk mijn gezin: mijn fantastische zoon Ivar van 3 jaar en mijn lieve vrouw Wendy. Daarna volgen mijn stad Utrecht en (stiekem) toch ook mijn oude hobbyproject: een Lexus met supercharger uit 1999. 

 

Waarom hou je zo van UX design?

Ik hou ervan om in multifunctionele, diverse en inclusieve teams te werken aan digitale producten. Ervaringen met toegevoegde waarde creëren voor gebruikers en bezoekers. Ik hou er ook van om m’n creativiteit in visueel aantrekkelijke oplossingen kwijt te kunnen.

 • check Een echte geboren en getogen Utrechter.
 • check Heeft voor meer dan 100 klanten gewerkt.
 • check Heeft een Lexus uit 1999 als hobbyproject.
 • check Heeft een voorliefde voor Scandinavië.

Remon – Backend developer

 

Hoe waren jouw eerste weken bij Acato?

Om heel eerlijk te zijn: best overweldigend. Er komt een hoop informatie op je af en je moet veel nieuwe dingen leren. En daarnaast de oude business draaiende houden. Het is dus nog even jongleren, maar dat zal zeker weten steeds makkelijker gaan. 

 

Waarom hou je zo van backend? 

Ik ben dol op puzzels die me uitdagen. En als backender ben je eigenlijk de hele dag bezig met het oplossen van puzzels. Onder het motto “er is altijd wel een oplossing” pak ik ze dan ook graag aan. Ben na al die jaren in ieder geval nog lang niet uitgekeken op backend. 

 

Waarom ben je gevallen voor Acato?

Acato werd mij een beetje in de schoot geworpen. De overname van Clearsite door Acato gaf mij de kans om naar Acato over te stappen. Ook wilde ik ‘mijn klanten’ niet in de steek laten, dus dat was ook een belangrijke reden om op aanbod van Acato in te gaan.

 • check Al 13.5 jaar doorgewinterde developer.
 • check Is elke dag op kantoor in Utrecht.
 • check Heeft veel vintage apparatuur in huis.
 • check Kan thuis 3D-printen als de beste.

Laat Acato jouw hart ook sneller kloppen?

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om onze teams te versterken. Neem een kijkje op onze vacature pagina en wie weet staat jouw droombaan ertussen… Als je vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd bellen of een mail sturen. We helpen je graag!

 

‎‎‎‎