9

Of kom gewoon even kennis maken!

Wie zijn wij? Acato ontwerpt online experiences. We bedenken, ontwerpen en realiseren effectieve oplossingen die je met plezier gebruikt. Spreekt de cultuur van acato je aan en heb je andere kwaliteiten die je graag voor ons in wilt zetten? Wij vinden het leuk om kennis met je te maken. Dus twijfel niet en laat het weten!

Wat zoeken wij? Bij alle projecten werk je nauw met je collega’s samen en ook de klant schuift zo nu en dan aan. We stimuleren je om je constant te blijven ontwikkelen en samen de outstanding online experience neer te zetten!

Wat ga je doen?

  • Je werkt in een team van strategen, vormgevers, interactie ontwerpers en developers samen aan leuke opdrachten.
  • Je levert een ontzettend belangrijke bijdrage aan de beleving die de (eind)gebruiker van onze oplossingen heeft en kunt je goed verplaatsen in wat daar voor nodig is.
  • Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers: van MKB tot A-merken en beursgenoteerde multinationals maar ook binnen overheid, cultuur en onderwijs.
  • Je werkt deels aan langer lopende projecten en deels aannieuwe, kortere projecten waar je verantwoordelijk voor bent – lekker afwisselend dus.
  • Je vernieuwt en probeert je eigen grenzen te verleggen en gaat graag met anderen een stevig gesprek aan over je vakgebied.

Wat wil jij?

  • Een leuke baan met afwisselende werkzaamheden.
  • Een contract voor 32 of 40 uur per week, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waar je zelf invloed op hebt.
  • Werken op een bijzondere en mooie plek in het centrum van Den Haag, in een leuk en hecht team waarmee je ook regelmatig een biertje drinkt, een potje voetbalt of een game speelt.

Wie zijn wij?

Acato ontwerpt online experiences. We bedenken, ontwerpen en realiseren effectieve oplossingen die je met plezier gebruikt. We maakten al mooie dingen voor o.a. TNS Nipo, Riksja Travel, PostNL, Troostwijk Auctions, LeasePlan, NVVE, Abbvie, Platform 31, Spotta, The New Motion en Cordaid.

Meer weten? Bel 070 3229481 en vraag naar Grietje Bruijntjes of mail naar werken@acato.nl.

Lieve recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?