De acato portal review

Waar liggen kansen voor verbetering?

Veel bedrijven laten online kansen liggen. Geeft jouw portal makkelijk toegang tot informatie die voor de gebruiker persoonlijke relevant zijn? Hier liggen kansen om:

  • kosten te besparen
  • klanten te behouden
  • meer omzet te genereren

 

Soms is een frisse blik van buitenaf nodig. Een review door één van onze UX specialisten brengt mogelijke verbeteringen in beeld. Vaak kan je al met kleine aanpassingen meer uit je online omgeving halen.

Benieuwd of je alles haalt uit jouw portal haalt?

Wij helpen jou graag met het antwoord op deze vraag. Dat doen we door een Portal Review. Eén van onze UX specialisten gaat minutieus door je persoonlijke online omgeving en geeft jou, aan de hand van een achttal relevante onderwerpen, een helder inzicht hoe je er online voor staat.

Binnen 5 werkdagen weet je, aan de hand van een overzichtelijk rapport, precies wat er goed gaat en waar er nog ruimte is voor verbetering. We sturen het rapport als PDF per mail toe en we maken graag een afspraak voor een mondeling toelichting op deze scan.

Met onze aanbevelingen kan jij je online strategie verder aanscherpen en direct verbeteringen aan (laten) brengen aan jouw online portal. Bij wederzijdse ‘chemie’ gaan we graag in gesprek om te kijken hoe we eventueel verder met elkaar kunnen samenwerken. De kosten voor een Acato Portal Review bedragen € 995 exclusief BTW.

De voordelen

  • Snel een professioneel oordeel over jouw online portal
  • Overzichtelijke rapportage met duidelijke verbeterpunten
  • Vaste prijs

 

Neem gerust contact op om toegang tot de persoonlijke omgeving te regelen, vervolgstappen af te spreken en nog enkele vragen te stellen zodat we de review gericht kunnen toetsen aan o.a. merkwaarden en doelstellingen.