Conversie optimalisatie

Natuurlijk wil je jouw online middelen zo goed mogelijk laten renderen. Haal je het maximale uit je bezoekers? En is de groei duurzaam? Welke key factoren maken dat je site succesvol wordt, waar zitten de afhaakmomenten en hoe kunnen we die tegengaan? Wij zorgen ervoor dat jouw website beter converteert. Dat doen we niet op de gok. We testen, meten, analyseren en maken keuzes gebaseerd op harde feiten. Samen zorgen we voor de hoogst mogelijke conversieratio!

Conversie-optimalisatie d.m.v. monitoring

Hoe gebruiken bezoekers eigenlijk de website: waar klikken ze op en waar haken ze af? Waar liggen kansen en wat kan verbeterd worden? Door middel van jouw strategie en doelstellingen bepalen we de KPI’s van de website. Vervolgens maken wij een meetplan en implementatieplan en kunnen we aan de slag.

Aan de hand van de verzamelde data geven wij advies op pagina- en websiteniveau. Doordat we de website continue monitoren zien we snel waar zaken misgaan en achterhalen we kansen uit soms onverwachte hoek.

Tip! Onze conversie en UX specialisten hebben onze laatste ervaringen, recent onderzoek en best practices samengevat tot een checklist met concrete tips en tricks. Controleer jouw checkout en ‘pump those numbers up’!

Multivariate en A/B testing

“Misschien is het beter als…” Stop! No need for guesses of aannames! Door middel van multivariate en A/B testing testen wij verschillende versies van een element of tekst op jouw website. Dit kan een andere kleur, lettertype of tekst zijn of zelfs een compleet andere landingspagina. Wijst de data uit dat het daadwerkelijk verbetering oplevert? Pas dan gaan we actie ondernemen. Zo zorgen we structureel voor een betere user experience én bovendien voor een hogere conversieratio.

Rapportages

Ben je benieuwd naar de uitkomst van onze analyses en de tests? In een overzichtelijk dashboard dat wij wekelijks of maandelijks aanbieden zie je direct de belangrijkste insights en bijbehorende actiepunten.

Even sparren?

Heb je het gevoel dat het scherper en beter kan? En wil je beter inzicht in jouw KPI’s en weten waar voor jouw kansen liggen? Laten we even bellen! We denken graag mee.