Aanpak

Development en techniek brengen creatie tot leven

De user experience komt pas echt tot leven tijdens de realisatiefase. Als strategie, design en techniek versmelten, oftewel: door development. Het eindresultaat is een online library, complete website, portal of webapplicatie.

Meer weten?

Jasper Technical Director

Link met Jasper

De ideale online omgeving voor jouw klanten

Bij ons begrijpen we dat elke klant uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om development. Daarom streven we ernaar om de juiste focus te leggen op de plekken waar het van belang is, zodat we extra liefde en aandacht kunnen stoppen in die gebieden. We maken hierbij gebruik van bewezen standaarden en handige tools om een online omgeving te creëren die flexibel en aanpasbaar is in de development.

Je werkt samen met een toegewijd en kritisch team van (interactie) designers, front-end- en back-end developers. Zij begrijpen hoe ze complexe vraagstukken kunnen vereenvoudigen en tegelijkertijd kunnen zorgen voor nauwkeurigheid en precisie in het pixel-perfect ontwerp. Het team blijft tijdens het Agile development proces in nauw contact met jou als klant, zodat we flexibel kunnen samenwerken en ons kunnen aanpassen op basis van voortschrijdend inzicht.

In de developmentfase krijgen alle ideeën en ontwerpen vaste vorm en worden ze omgezet in een volledig functionele website of applicatie. Ons doel is om niet alleen een product te leveren dat aan jouw verwachtingen voldoet, maar ook een oplossing die gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep dankzij onze expertise in development.

We zijn er trots op dat we niet alleen hoogwaardige technische oplossingen leveren, maar ook een uitstekende klantenservice bieden. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen met onze development diensten, zodat ze terugkomen voor meer.

Interface design

Welke interface elementen zijn nodig en op welke plek?
We maken wireframes van de pagina’s. Dit geeft een goed overzicht van de scope en logica tussen en binnen pagina’s. De structuur, het gedrag en de interface krijgt vorm in lay-out, buttons, menu’s en formulieren. Alles krijgt een logische plek.

Het interface design is:

de basis voor een volledig ontworpen online omgeving,
dankzij gebruik van werkende conventies snel beschikbaar
opgebouwd met herbruikbare componenten voor verschillende pagina’s,
geschikt voor alle devices,
getoetst bij stakeholders en developers.

Visual design

Hoe maken we de interface verleidelijk en passend bij het merk?

Het unieke designconcept en jouw online branding worden hier toegepast op het interactieontwerp. Ook worden waar nodig animaties, iconen en motion design elementen ontworpen. Een creatief spel van kleurgebruik, copy, typografie en beeld. Het design staat niet op zichzelf, hier komt alles samen. Onze designers werken samen met de UX-specialisten, online strategen en developers.

Online library

Hoe zorgen we ervoor dat de look & feel zelfstandig toegepast kan worden?

Wil je dat dezelfde look & feel door verschillende mensen binnen en buiten je organisatie zelfstandig kunnen worden toegepast? Bijvoorbeeld voor doorontwikkeling of voor andere online toepassingen. Dan werken we de digitale huisstijl uit in een online library. Deze bevat alle ontwikkelde componenten:

  • alle compontenten en opbouw naar schermen
  • hoge kwaliteit design
  • voorbeelden, rationale & how to use
  • frontend code om het te bouwen
Full stack development

Welke technische keuzes zijn nodig voor een optimale user experience en een flexibele, schaalbare en betrouwbare omgeving?

We geloven niet in standaard templates maar wel in modulaire toolkits, bewezen standaarden, betrouwbare plugins én diverse handige tools. Hierdoor kunnen onze developers en designers alle extra energie en liefde stoppen in maatwerk voor de belangrijke content, interacties, databases en koppelingen.
Voor een hogere performance en betere gebruikservaring maken we websites graag met een headless setup. Hierbij kunnen dingen aan de voorkant voor de gebruiker makkelijker aangepast worden, zonder de back-end te raken.

De back-end- en front-end developers zijn digital natives en dagen elkaar onderling uit in codetaal. Afhankelijk van de toepassing combineren ze onder andere:

WordPress | maatwerk voor websites met standaard CMS gemak.

Laravel PHP | framework voor unieke en logisch gestructureerde webapplicaties.

Vue & React | snelle front-end Javascript frameworks die zowel makkelijk te gebruiken als makkelijk uit te breiden zijn.

CMS & Framework

WordPress

We maken je website op maat voor jou, zonder standaard templates. En toch heb je het content managementgemak van dé wereldwijde marktleider: WordPress. Doordat ons uitgebreide development-team er continu aan doorontwikkelt is het veilig en biedt het vele mogelijkheden. Met een focus op online vindbaarheid. Er zijn meer dan 60.000 plugins met allerlei functionaliteiten waar we het wiel niet meer voor hoeven uit te vinden om een flexibele, goed vindbare én responsive omgeving neer te zetten. Ook kunnen we gemakkelijk koppelingen maken met andere systemen om nog slimmer gebruik te maken van mogelijkheden van software die je al gebruikt.

Koppelingen die we al ontwikkeld hebben:

  • Hubspot
  • Navision
  • Mailchimp
  • TravelSpirit
  • AFAS
  • Easycruit
  • Pronamic iDeal
  • Rechtspraak.nl
  • Hoteliers.com
  • Connexys

Laravel

We werken met Laravel, omdat we er uitdagende projectonderdelen mee kunnen ontwikkelen. Laravel is betrouwbaar, schaalbaar en als headless toepassing ook erg flexibel (back- en font-end development worden los van elkaar ontwikkeld). Met het opensource framework Laravel combineren we slim hergebruik van bestaande Laravel bouwstenen met complexere maatwerk componenten: Admin panels, eigen SaaS producten, portals, middleware oplossingen (zoals API’s) en maatwerk websites.

Vue & React

We creëren verrassende en effectieve user experiences (UX). Hierbij maken we onder andere gebruik van rijkere en complexere interacties met micro-animaties. Steeds meer ‘logica’ zit verwerkt in de voorkant van de website of portal. Met Vue of React als JavaScript Framework kunnen we een snelle website of portal maken doordat niet de volledige pagina hoeft te herladen. Alleen bepaalde superkleine componenten of functionaliteiten worden herladen. Het framework is veilig, makkelijk in gebruik en makkelijk uit te breiden.

Welk framework we gebruiken hangt af van wat ontwikkeld moet worden. Bij online omgevingen met meer animaties gebruiken we meestal Vue en bij meer transactionele omgevingen React.

We bieden uitgebreide development mogelijkheden voor de uitwisseling met data uit diverse systemen zoals WMS, ERP, CRM en Sales of E-commerce software (e.g. SAP, Salesforce, Woocommerce).

Je krijgt een betrouwbaar, verrassend en schaalbaar eindresultaat met oog op de toekomst: de verdere digitale transformatie van jouw organisatie.

Na oplevering helpen we je graag veilig en up to date te blijven! Naast hosting en onderhoud helpen we graag verder met de volgende stap van de roadmap of met de verdere optimalisatie samen met jou en de doelgroep.

Onze development experts

Bleddyn

Front-end Developer

Corné

Back-end Developer

Eyal

Back-end Developer

Gijs

Front-end Developer

Jasper

Technical Director

Jesse

Back-end Developer

Jochem

Stagiair Development

Joost

Back-end Developer

Jorik

Team Lead Apps & Portals

Kim

Team Lead WordPress Development

Marco

Front-end Developer

Mark

Front-end Developer

Merel

Front-end Developer

Paul

Front-end Developer

Remon

Back-end Developer

Richard

Back-end Developer

Roeland

Front-end Developer

Yoeri

Back-end Developer

Jasper | Technical Director

Link met Jasper