9

Oh Nederland, wat maak je je toch druk. Een paar centimeters sneeuw en het hele land staat op zijn kop. Maar de sneeuw heeft ook zo zijn leuke kanten, sleeën, sneeuwpoppen bouwen, sneeuwbalgevechten. Alles is mooier onder een dek van dons, en zelfs de mensen op straat zijn vriendelijker.

Veel mensen werken thuis vandaag, geen gedoe op de weg of in het openbaar vervoer. De echte huismus hoeft eigenlijk überhaupt de deur niet meer uit tegenwoordig, sneeuw of geen sneeuw. Boodschappen bestel je bij Picnic of Appie, films huur je op Chromecast of je Apple TV en je kerstoutfit bestel je bij Zalando. En dat allemaal dankzij de digitale revolutie! En voor de dappere dodo’s die zich wel aan de sneeuw wagen zijn er 9292 voor de hoogst nodige overstappen en de anwb en rijkswaterstaat app voor het autoverkeer. Mits ze niet offline zijn uiteraard…

Online is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en dat vinden wij bij Acato hartstikke fijn! Omdat we onderdeel uitmaken van de digitale generatie maar natuurlijk ook omdat online ons dagelijks brood is.

Dus mensen, geniet van het winterse weer. Zie de mooie kanten, sta eens stil bij wat er allemaal juist wél mogelijk is tegenwoordig en knijp voor de minder mooie kanten gewoon een oogje toe!

Winterse groet, Myrthe & Willemijn

Ps. Voor iedereen die nog naar huis moet vanmiddag, we duimen voor je!

Tweet @erikjan over thuiswerken ivm sneeuw

Werk jij thuis vandaag of ben je vanmorgen met de auto of het openbaar vervoer naar je werk vertrokken?

Door Willemijn Prins

Van gedachten wisselen over een nieuw idee of een offerteaanvraag?