Animaties en video's

Complexe producten of diensten uitleggen op een manier die voor iedereen te volgen is? Een boodschap overbrengen die niet te vangen is in alleen tekst en beeld? Animaties en video's zijn perfect om op een eenvoudige, begrijpelijke manier in beeld te brengen hoe iets werkt of ontstaat. Door gebruik te maken van sterke visuele metaforen kun je elk verhaal vertellen. Bovendien kun je in een video een sfeer creëren die verder gaat dan tekst en beeld: je kunt echt een beleving neerzetten die past bij je merk, organisatie of onderwerp, met exact de juiste tone of voice.

Zo hebben we dit bijvoorbeeld ingezet om:

  • De werking van apps of sites in beeld te brengen, in de context van de volledige gebruikservaring.
  • Abstracte concepten en principes begrijpelijk te maken.
  • Experts op een bijzonder persoonlijke en genuanceerde manier te laten vertellen over hun dienstverlening of organisatie. 

Ook een complex onderwerp simpel in beeld brengen, of een een bijzonder verhaal vertellen?

Neem contact op met Lodewijk van der Meer

  E-mail Lodewijk of bel 070 322 94 81
Lodewijk van der Meer
bel 0703229481 of mail lodewijk@acato.nl

Is fan van: The Start-up Daily, Smashing magazine, Dexter (de serie), (motor)fietsen en shiny gadgets.

Blinkt uit in: Complexe problemen terugbrengen tot de kern. En daar dan goede, mooie oplossingen voor bedenken. En solide uitvoeren natuurlijk.

Intergamma

De intergamma groep (van inderdaad onder andere Gamma) heeft goed op het vizier dat eenvoud en gebruiksvriendelijkheid voor de verkopers aan de balie door kan werken in het serviceniveau wat geboden kan worden aan de klanten in de winkel. Het systeem dat Acato ontwikkelde is niet alleen snel in gebruik, maar ook aantrekkelijk door de vele grafische use cues. 

Dwing je zelf tot de essentie van het verhaal en verzaak niet in onnodige details. Zo kun je een krachtige animatie neer zetten die kort en simpel is, blijft de gebruiker geboeid en komt je verhaal goed over.

Swie Oei

Scrum master en projectmanager

Ex'tax

We zetten graag onze tanden in complexe onderwerpen, zo ook voor Ex'tax. Een animatie, die de problematiek van de organisatie op een simpele manier uitlegt was de opdracht. Het resultaat is een animatie die in een aansprekende stijl - en met eenvoudige illustraties - de problematiek zo simpel mogelijk uitlegt.

Naast de animatie verzorgde Acato ook de website van Ex'tax.

Bezoek de website